• Rozlúčka s predškolákmi v MŠ

          • 28.6.2023 sa naši predškoláci - Lienky rozlúčili malou milou slávnosťou s pani učiteľkami, pani upratovačkami, so svojimi mladšími kamarátmi, s celou MŠ...

          • Vyhodnotenie súťaže ENGLISHSTAR pre školský rok 2022/2023

          • Súťaže sa v tomto školskom roku zúčastnilo 672 škôl a 22 105 súťažiacich žiakov z celého Slovenska. Žiaci súťažili v 9. kategóriách, každý ročník mal vlastnú kategóriu (STAR 1 – STAR 9). V každej kategórii bolo tohto roku udelených výnimočne až 10 cien. Základným kritériom bolo dosiahnutie najvyššieho počtu bodov. Pri rovnakom bodovom skóre, boli výhercovia žrebovaní.

            Najlepší výsledok z našej školy dosiahol Filip Gerič, 9.A(99b), k čomu mu blahoželáme.

            Ďakujeme Rade rodičov  za  finančné sponzorstvo na štartovné pre vybraných žiakov.

          • Bratislava - školský výlet

          • 27.6.2023 žiaci 3.A, 4.A, 4.B a 5.A s triednymi pani učiteľkami vycestovali na koncoročný vylet do hlavného mesta. Videli bratislavskú ZOO, povozili sa Prešporáčikom, užili si výhľad na Dunaj, Staré Mesto, videli budovu Parlamentu a Bratislavský hrad. Zámockými schodmi prešli k Dómu sv. Martina, uličkami Starého Mesta a mlčky prešli aj popod Michalskú bránu, aby úspešne ukončili školský rok. Po oddychu a občerstvení ich čakali vytúžené nákupy. Veríme, že prežili krásny deň.

          • Čičmany - školský výlet 7.A a 9.A

          • Čičmany - najvyššie položená obec v žilinskom kraji s razovitou ľudovou architektúrou, naša konkurencia v súťaži Dedina roka nás privítala krásnym slnečným počasím.

            2. deň  Rajec - náučný chodník okolím Rajeckèho hradu . Po výdatných raňajkách sme sa vybrali autobusom do Rajca. Od mestského múzea nás čakala túra Rajeckou dolinou. Teplota vzduchu stúpala , uhol stúpania tiež čo sa prejavilo na našich tričkách. Úspešný pochod dole sme zvládli bez zranení , na pizzu a Kofolu sa zastavili a šup ho na utobus.

            Deň 3. #raňajky#bus #kúpele#foto#jednota#zmrzlina #bus#rezeň# suvenír#múzeum#drevenice #Čičmany#večera#karaoke

          • Oznámenie o zasielaní rozhodnutí

          • V zmysle zákona č.305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente) Vám oznamujeme, že rozhodnutia vydané štatutárom ZŠ s MŠ Veľké Ripňany (riaditeľkou školy), na ktoré sa vzťahuje všeobecný predpis o správnom konaní v zmysle zákona č.71/1967 Zb., Vám budú zasielané do elektronickej schránky spôsobom doručenia do vlastných rúk. Rozhodnutia obsahujú kvalifikovaný elektronický podpis vytvorený s použitím mandátneho certifikátu.

            V prípade, že nemáte aktivovanú elektronickú schránku, rozhodnutia Vám budú doručené formou listinného rovnopisu, ktorého súčasťou bude doložka o autorizácii k elektronizácii úradného dokumentu v zmysle Vyhlášky č. 85/2018 Z.z. Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o spôsobe vyhotovenia a náležitostiach listinného rovnopisu elektronického úradného dokumentu.

            V zmysle zákona č.305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente) škola je povinná rozhodnutia na základe zákona č. 596/2003 o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zasielať do elektronickej schránky.

            S pozdravom,

            Andrea Pániková, RŠ

          • Výstava LEGA v Nitre

          • Dňa 2.6. 2023 sa prváci a druháci zúčastnili v Nitre výstavy LEGA a konštrukčných hier v LEGO - herni. Strávili pekné dopoludnie s obľúbenou skladačkou.

          • Deň DETÍ - ZŠ

          • Dnešný Medzinárodný deň detí sa niesol v športovom duchu. Deti I. stupňa so svojimi p. učiteľkami sa hrali, športovali, súťažili a taktiež boli v MŠ na diskotéke a poobzerať si sanitku a hasičské auto s ukážkou hasičov. Žiaci 3.A, 4.A a 4.B sa vybrali na hrad Beckov. Žiaci 2.stupňa so svojimi triednymi učiteľmi sa vybrali na rôzne svetové strany, aby spoločne prežili tento deň. Niektorí išli smer Behynce, iní smer Malé Ripňany a šiestaci sa vybrali do Piešťan do Génovej banky. 

            Prajeme všetkým deťom krásny deň, nech sú zdravé, šťastné a milované.

            1.stupeňRáno sme si zahrali v triede hru, maľovali omaľovánky, žiaci sa občerstvili ovocím a sladkou maličkosťou. Neskôr sme sa presunuli na ihrisko, kde nám žiačky 9.A triedy pripravili rôzne športové sútaže a zakončili sme to discotékou, záchranármi a hasičmi.

            2.stupeň:

          • Deň DETÍ v MŠ

          • Tento deň bol pre deti trochu netradičný. V areáli škôlky mali možnosť vidieť záchranársku sanitku a spoznať ako to vyzerá aj vo vnútri sanitky. Ďalej spoznávali hasičské auto, striekali s vodou na pripravené terčíky. V nádvorí mali diskotéku, skákací hrad a neskôr si s nimi zatancovali - spiderman, víla a pokemon. Navštíviť a zabaviť sa spolu s nimi prišli aj prváci a druháci. Plní zážitkov sa naobedovali a uložili na poobedňajší odpočinok.

          • Deň detí BECKOV

          • Žiaci 3.A, 4.A, 4.B a časť 5.A oslávili Deň detí na hrade Beckov. Vyskúšali si rôzne aktivity, čím získali dekrét o úspešnom prekonaní hradnej cesty. Veríme, že si užili krásny slnečný deň